Новини

За съжаление, днешния урок се отменя поради неподходящи условия.

Още

 Уроците в парка Заимов продължават от 31 март и ще са всяка неделя от 10:00 часа. Формата за записвания е отворена, така че ви очакваме. Моля, имайте предвид, че ако времето не е подходящо, урокът ще се отложи за следващата събота (7 април). За да бъдете своевременно информирани, може да се абонирате за нашия информационен […]

Още

  Уроците в парка приключиха, но от първата неделя на ноември (05.11) продължаваме в зала. А тя се намира на бул. Черни връх 47, ет. 2 (бивш завод Витоша) входа е до Lidl. Заниманията отново ще са в неделя от 10:00 часа и от 11:00 часа. През формата за записване може да заявите участие.

Още

За съжаление, днешния урок се отменя поради неподходящи условия.

Още

От тази събота, 1ви юли, груповите уроци ще започват от 10:00 часа. За да бъдете своевременно информирани, може да се абонирате за нашия информационен бюлетин или да следите сайта и страницата ни във фейсбук. Важно: паркът се намира в синя зона за паркиране, която е активна в събота.

Още

За съжаление, днешния урок се отменя поради неподходящи условия.

Още

Следващата събота, 15 април сме във ваканция и няма да имаме уроци. Всички абонаменти се прехвърлят. 😉 Ще се видим на урок следващата събота 22 април. Ако не сте се записали може да го направите от формата за записвания.

Още

Ако не можете да се включите в груповите уроци или искате индивидуално отношение, свържете се с на през формата на сайта или на телефон 0886 475 266 за урок в удобно време и място за провеждането му.

Още

Уроците в парка Заимов започват от април – всяка събота от 11:00 часа (за сега) 🙂 Започваме не на шега от 1 април. Формата за записвания е отворена, така че ви очакваме. Моля, имайте предвид, че ако времето не е подходящо, урокът ще се отложи за следващата събота (8 април). За да бъдете своевременно информирани, […]

Още

Тази неделя, 5 март няма да има уроци. Ще Ви очакваме в залата следващата неделя. Може да се запишете през формата за записвания на сайта.

Още