Новини

За съжаление, от тази неделя (22.08.2021г) прекратяваме уроците по кънки, тъй като заболяваемостта в страната се увеличава много бързо. Ще ви уведомим кога можем да ги подновим отново тук и на фейсбук страницата ни.

Още

Тази неделя (04 юли) уроците ще са на морето 🙂 в X Challenge Park – Царево. Там ще се проведе Vertigo Blading Challenge. Ние ще сме там! Повече информация може да видите тук – Vertigo Blading Challenge

Още

Ето, че дойде време да подновим уроците по кънки на открито. Формата за записвания вече е отворена. Денят е неделя, 23 май. Ще има два часа, от 10:00 часа и от 11:30 часа. Очакваме ви!

Още

За съжаление, временно преустановяваме уроците в парка. Ще ви уведомим, когато може да подновим заниманията. Пазете се и до скоро!

Още

Времето тази неделя (25 октомври) по прогноза ще е дъждовно, затова няма да можем да проведем уроците. Ще се видим следващата неделя (30 октомври).

Още

За съжаление, днешните уроци се отменят поради неподходящите условия. Ще се видим другата неделя.

Още

❗️❗️❗️Във връзка с новите мерки срещу коронавируса, ви уведомяваме, че няма да провеждаме уроците в неделя за неопределен период от време. ❗️❗️❗️

Още

Следващата неделя, 01 Март сме във ваканция и няма да имаме занимания. Всички абонаменти се прехвърлят. 😉 Ще се видим на урок следващата неделя 08 март. Ако не сте се записали може да го направите от формата за записвания.

Още

Напомняме ви, че следващата неделя, 29.12 сме във ваканция и няма да имаме занимания. Пожелаваме ви прекрасна Коледа и щастлива Нова година! Ще се видим на 05.01. 2020г.🎄🌟🥳

Още

От днес (13.11.2019) официално училище за кънки Дизастър минава под шапката на спортен клуб по кънки Вертиго! Благодарим на всички Вас за подкрепата!

Още