Общи условия

Записване

Записването за урок (еднократен или абонамент) става само през регистрационната форма в сайта. Записване за индивидуален урок става по телефона, за да се уточнят ден и час, удобни и за участника, и за инструктора. Имате право да участвате в урока само ако сме Ви потвърдили (чрез имейл или телефонно обаждане) часа и мястото, където ще се проведе заниманието.

Ако сте избрали еднократно посещение и сте получили потвърждение за конкретна дата, това означава, че ще Ви очакваме за посочената дата. Мястото в групата не се пази за следващи дати.

При избор на абонамент, Вие запазвате мястото си в групата за четири посещения в рамките на пет седмици.

При дъждовно време или неблагоприятни метеорологични условия, уроците се отменят за следващата седмица.

Права и задължения на участника и Училище за кънки Вертиго

Участникът може да заяви кънки и протекция от регистрационната форма ако няма такива.

Препоръчително е участникът да идва 10-15 минути преди да е започнал урока, за да има време да се приготви.

По време на урока всички участващи в заниманията, трябва да са с протектори.

Урок/уроци не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.

Участникът е длъжен да спазва инструкциите на инструктора.

Карането на кънки не е безопасно и е свързано с определени рискове, които могат да включват физически наранявания, натъртвания, счупвания на крайници и др. Записвайки се за урок, Вие декларирате, че сте наясно с това.

Записвайки се за урок, Вие се съгласявате с Общите условия на Училище за кънки Вертиго.

Училище за кънки Вертиго си запазва правото да променя цените на заниманията, както и да отменя обявените за определени дати, уроци. Ако два часа преди започване на заниманието, метеорологичните условия не са подходящи, Училище за кънки Вертиго може да отмени всички занимания за деня.

Желателно е да се абонирате за информационния ни бюлетин при регистрация за урок, за да може да получавате известия по имейл за отмяна на урок. Отмяната на урок се обявява и във фейсбук страницата ни.

Училище за кънки Вертиго предоставя кънки и/или протекция безплатно на всеки, който няма налични такива след предварително заявяване в регистрационната форма.

Училище за кънки Вертиго не носи отговорност за изгубени/изчезнали вещи.

Училище за кънки Вертиго не носи отговорност при възникване на физическа и/или психическа травма по време на заниманията.