За нас

През 2013 година, Николай Найденов, Велислава Благоева и Емил Белев основават училище за кънки Вертиго. Ники се занимава с кънки над 20 години. Oсновно кара на рампа. Дълги години ски, сноуборд и windsurf инструктор. Признат е за професионалист през 2006 година от Международната асоциация по агресив кънки „ASA“. През 2008 година е Европейски шампион, а през 2013 се класира на 4-то място на Световното Първенство в Китай.

Основната цел на училище за кънки Вертиго е да се придобие една стабилна основа в карането на кънки по безопасен, градивен и забавен път. Училището разполага с опитни иснтруктори и екипировка и предлага уроци не само за начинаещи, но и за тези, които вече имат базови умения в карането на кънки и желаят да развиват уменията си в конкретен стил. Предлагаме стрийт, рампа, фристайл слалом и urban (ърбан). Вие изберете!

Основната дейност на училищетото се провежда в парка Заимов и Паметника на Съветската Армия, но при желание от Ваша страна, уроците могат да бъдат проведени навсякъде при наличие на подходящи условия.

Ако ви липсва част от необходимото оборудване, не се притеснявайте, ние предлагаме пълна екипировка. Освен това, можем да Ви помогнем и с избора на такава от магазин за кънки vertigo-skates.com.